Madpandekager

Print opskrift
Madpandekager
klassiske madpandekager til wraps, fyld med kød og grønt og meget mere.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 4 stk æg
  • 4 dl mælk
  • 1 nip salt
  • 125 gr hvedemel
  • 50 gr grahamsmel
  • 1 spsk smør el. olie til stegning
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 4 stk æg
  • 4 dl mælk
  • 1 nip salt
  • 125 gr hvedemel
  • 50 gr grahamsmel
  • 1 spsk smør el. olie til stegning
Instruktioner
  1. Pisk æg og mælk sammen med salt, grahamsmel og hvedemel.
  2. Smelt lidt smør eller kom lidt olie på en pande og steg 10 madpandekager en ad gangen, på begge sider, til de er flotte lysebrune.
Recipe Notes