
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 4 stk svinekoteletter
- 200 gr bacontern
- 250 gr champignon
- 1 stk løg grov hakket
- 1-2 stk hvidløg presset eller fint hakket
- 200 gr cocktailpølser kan undlades hvis ikke ønsket
- 1 ds hakket tomater
- 2.5 dl fløde piske eller madlavningsfløde
- 2-3 tsk paprika
- salt
- peber
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Krydr koteletter med salt, peber samt paprika, og brun dem hurtigt på en varm pande i olie. Lig herefter koteletterne i et smurt fad.
- Brun bacontern på pande, og hæld efterfølgende over koteletterne.
- Rens champignon, og skærm herefter i tykke skiver, og steg på panden i små 5 minutter. Efter 2 minutter tilsættes løg og hvidløg. Hæld herefter blandingen i fadet til koteletter samt baconen. Ligeledes ligges cocktailpølserne i hvis disse ønskes.
- Kog panden af med tomat og fløde, og hæld det i fadet.
- Sæt fadet i ovnen ved 200 grader almindelig ovn, i ca. 20 minutter og server herefter med ris.