Hovedret

Koteletter i fad

Print opskrift
Koteletter i fad
Velsmagende opskrift på koteletter i fad.
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk svinekoteletter
  • 200 gr bacontern
  • 250 gr champignon
  • 1 stk løg grov hakket
  • 1-2 stk hvidløg presset eller fint hakket
  • 200 gr cocktailpølser kan undlades hvis ikke ønsket
  • 1 ds hakket tomater
  • 2.5 dl fløde piske eller madlavningsfløde
  • 2-3 tsk paprika
  • salt
  • peber
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk svinekoteletter
  • 200 gr bacontern
  • 250 gr champignon
  • 1 stk løg grov hakket
  • 1-2 stk hvidløg presset eller fint hakket
  • 200 gr cocktailpølser kan undlades hvis ikke ønsket
  • 1 ds hakket tomater
  • 2.5 dl fløde piske eller madlavningsfløde
  • 2-3 tsk paprika
  • salt
  • peber
Instruktioner
  1. Krydr koteletter med salt, peber samt paprika, og brun dem hurtigt på en varm pande i olie. Lig herefter koteletterne i et smurt fad.
  2. Brun bacontern på pande, og hæld efterfølgende over koteletterne.
  3. Rens champignon, og skærm herefter i tykke skiver, og steg på panden i små 5 minutter. Efter 2 minutter tilsættes løg og hvidløg. Hæld herefter blandingen i fadet til koteletter samt baconen. Ligeledes ligges cocktailpølserne i hvis disse ønskes.
  4. Kog panden af med tomat og fløde, og hæld det i fadet.
  5. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader almindelig ovn, i ca. 20 minutter og server herefter med ris.