
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 kg kartoffel
- 1 stk æg
- 1 stk løg Kan undlades
- 1 fed hvidløg
- 0,5 l piskefløde 1-2 dl kan erstattes med grøntsagsboullion for et sundere alternativ
- ½ tsk muskatnød
- 1 tsk frisk timian
- 1 tsk sød paprika
- 1-2 tsk flagesalt & peber Efter behov!
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Hak løg fint. Anret kartofler og løg i et smurt ovnfast fad.
- Pisk ægget godt sammen og rør sammen med piskefløden til det er helt ensartet i konsistensen. Kom presset hvidløg og krydderierne i og rør det sammen. fordel blandingen over kartoflerne.
- Stil fadet i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft og bag dem i 60-70 minutter eller til kartoflerne er møre.